Don't let me get me

Yeah, kanske har två sekunder internet nu! Det har gått tillbaka till att vara som det var första veckan, KASST! Ska snacka med Per-Arne imorn om det finns nån sladd man kan köpa för så här kan det inte hålla på..

Igår var det nationaldag så jag och Lina var vid Atocha, Jardin Botanico och Retiroparken för att fota till vårt spanienkunskapsarbete, flitigt. Avnjöt den godaste glassen någonsin i Retiroparken vid dammen, Cheescakeglass med vit choklad!

Idag har det varit vanlig hederlig skola som innehåller vanliga vanor; Springa ill bussen på morgonen, få ont i huvudet av babbeltanterna, Spanienkunskap, Spanska, sjukt god lunch, Idrott som inehöll 3 km löpning och höjdhopp med underbar musik. Till sist Historia sen ut till bussen som kom exakt när vi kom för första gången någonsin!!

Åkte till Alcampo med Jess, Pilla och Sandra för att inhandla livsnödvändiga saker; filmen "ondskan" på svenska och spanska 3 euro(!) och nylonstrumpor. Hem för att direkt gå ut och springa, duscha och nu spanienkunskap.. Prov imorgon, ingen motivatin alls till det.. Bara till att sätta igång.

Ps pappa, vill du ha ett utvecklingssamtal måndagen när ni är här? eller ändast kolla på skolan? PUSS


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej gumman!!

Vi har en nätsladd liggande....lång som 17 är den så den hade du kanske kunnat dra några varv igenom lgh....eller var sitter modemet?

Idag är det kallt hemma, -2.5 visade term när jag va ute och gick långis i morse... Frost på marken men strålande sol och helt klart i luften... Så faktiskt rätt ok, trots långkallingar....



Hoppas att du får en jättebra dag!!! KRAAAAAAMAR

2009-10-14 @ 08:51:42
Postat av: Carro

TACK MAMMA! SNÄLLA TA MED! du tror inte att man kan köra in en sladd i väggen bara då? för jag har ett sånt "hål" i väggen vid mitt skrivbord :O



Pussar!

2009-10-14 @ 09:23:49
URL: http://caarrolilja.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Sånt hål i väggen???????? Kan du ta ett foto?? Sladden måste in i modemet....det kan nog säkerligen underlätta om du köra via sladd istället för trådlöst... Du kan på så sätt framförallt få en mindre hackig uppkoppling...

Sladden åker ner i bagaget!!! =)



ÄLSKAR DIG!! PUSS

2009-10-14 @ 10:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0