Haven't you people ever heard of closing a god damn door?

Vart ute och tagit en långpromenad med Emma, slutade med Italiensk glass! Sjukt att det är november imorn och vi var ute och gick i t-shirt klockan 18.00?? Om exakt en vecka kommer pappa och Alex till Madrid, längtar sjukt mycket till det just nu! Haft svensk ma nostalgi med emma (haha)..

Eftersom det är Halloween så bjuder jag på skräckbild med kusin!


                                                                                                                                Simma lugnt :*

You dont really wanna mess with me tonight

Precis vart på äpplet med alltid lika glada Maria och Matilda. Fick nya skor inköpta och de räddade verkligen kvällen! Ser verkligen ifram emot det nu, se upp Madrid..

Borde egentligen sätta igång med lite plugg nu men måste först komma på vad jag ska bära till skorna annars kan jag inte slappna av (ni vet hur jag är) men det lär inte ta allt för lång tid idag.

Möte klockan 10 vid Metron. LADDAR.

                                                                                                                                 Simma lugnt :*


Sagor för barn som är vuxna nu








All of thoose who think that i'm blessed they don't know my head is a mess

Ligger i sängen, blev ingen skola idag ändå.. Febern är borta vilket är en lättnad men mitt huvud är lite skumt ibland, helt klart bättre nu det med iof :) Ikväll kommer min underbara kusin hit och underhåller mig, kolla film ASMYS!



Mycket mycket gammal bild bakom Ann-Carolines säng (?)
En av de snyggaste bilderna, syftar på toffsen i pannan, tightsen och min gröna sammetströja; vackert!
                                                                                                                                         - Simma lugnt 


 


It's not over, it can't be over

Några bilder från mamma och kgs visit i Madrid. Plaza Norte, Colegio Escandinavio och Prado.







I've been keeping my eyes on your movement

Ligger i sängen uttråkad som få.. Blir ständigt uppvaktad av antonio och granne, rätt jobbigt ibland, fast mår mkt bättre efter pillrerna jag fick av grannen som var inne (doktor) tydligenåkt på ett virus så ska sova sova sova, nu sovit i sisådär 24 timmar med några pauser. Barar huvudet som spökar lite men dricker konstant så ska väll bli bättredet med snart.

Lyssnar på en riktig gammal goding som jag förträngt; Dizzee Rascal ft Calvin Harris - Dance with me, bli nästan lite lycklig av den!



Ska återgå till sovandet, woho.. Sånna här dagar saknar jag att vara sjuk i Sverige och kolla på kassa program såsom lyckochansen, våra bästa år och allt sånt grymt tråkigt! 

                                                                                                                                       Simma lugnt :* 

Take a look at my girlfriend

Sitter och ska läsa igenom engelskatalet som ska framföras imorgon. Annars skön dag, många intressanta konversationer! Ska gå och hämta mej ett glas med juice så blir ett kort inlägg, skyller på det.. Har en nyinköpt tröja i garderoben för tillfällen då man måste se lite respensetabel ut!



Det är bara att lägga på en brittisk accent så är engelskaläraren sjukt imponerad.. Skiter i vad man säger om man kan fejka en accent, PERFEKT
                                                                                                                            Simma lugnt :*

Girls don't like boys, girls like cars and money

Precis ätit och duschat, de godaste köttbullarna någonsin, men vitlök och chili! Underbart med lite kryddor, ÄTLIGEN! Sen när jag käkat dem och min stuvade broccoli tar hon fram någon vi kanelröra med frukt i, så mätt.. Men det blir värre, kom precis in med en hel fyrkant mörk choklad som hon surit av från den störrsta chokladbiten jag sett! Bara att tacka och ta emot..

Satt och kollade lite på tjurfäktningen med Antonio som är varje söndag på tv, klarade mig igenom när de satte dom stängerna i den och allt det men när han skulle få i svärdet gav jag fanemej upp, sa att jag ville sove lite inatt och han såg nog det komma, mitt minspel var inte det vackraste! haha

Ligger och kollar Troja (vilket jag gjort hela eftermiddagen) en av de bästa filmerna någonsin, hatar dock att Brad Pitt måst dö i slutet.. :( nästan så man får hålla en tyst minut

Toni trodde att jag var ledsen eftersom mamma och kg åkt men nej grät när de kom och lättad när de åkt haha, inte riktigt så men lite. Bara några veckor tills jag ska hem så varför vara ledsen när jag är här? Förstår inte vitsen med det, och om mindre än två veckor våldgästar pappa och alex!

Nu ska jag återgå till min film och drömma mig bort till antiken lite (a) patetiskt i know
                                                                                                                                  Simma lugnt :*

Hate it when you drive me wild

Mamma och KG har åkt hem till lilla Halmstad så då var man föräldrarlös i Madrid igen, men bara i två veckor; då kommer Pappa och Alex!

Blir ingen bilduppdatering för hann inte sno mammas kamera måste vänta tills hon skikcar dem. Har kommit på att vi inte har så mkt plugg ändå just nu; om man gör en sak i taget och tar det lugnt. Engelskatal och Spanienkunskapsredovisning imorn och de övar jag på på hålan imorn. Sen historiaprov på tisdag men som man redan kan om man vart med på lektionerna, läst igenom häftet en gång och allt rä så sjukt logiskt (!). Sen smmhällsnyhet med Gustav på torsdag som ska handla om Pandemin H1N1 2009 (svininfluensan) och den har jag gjort en mindmap om sen fixa den på tisdag och onsdag! Hur lungt som helst?? Ska sätta mig nu och skriva svenskaartikel som ska vara kvar nästa vecka igen, och läsa geografi som vi också har prov på så småningom, gällar att ligga ett steg före (y)

Ikväll får jag broccolistuvning och köttbullar med vitlök, YES! och pappa; kan du kolla om jag kan sova med er på hotellet lördag till söndag? Hade vart väldigt smidigt! 
                                  
                                                                                                                        Simma lugnt :*                    

Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas till slut

Jag är brunett och på tok för mörk sådan just nu, men efter lite duschning imorgonbitte x antal gånger så ska det väll lägga sig och bli lite mer normalt. Ska lägga i lite ljusare bruna slingor när det finns lite tid över! Ni får uppdatering om hela helgen på söndag samt bilder på dagarna med mamma och kg i madrid. Ska sno mammas bilder har jag tänkt, några tusen.


Snygg bild men bara för att visa nya håret lite snabbt.
Nu ska jag kolla Magnus Betner och sen somna i min varma säng. Imorn är det shopping i stan!
                                                                                                                                         Simma lugnt :*

Mamma och Kg

Ja de har landat och allt har gått super!
Kg stack direkt till Madrid-Milan matchen och jag och mamma tog oss till Alcobendas och sen liten promenad upp till  mig i ösregn. Ska erkännna att jag, caroline lilja engström, inte kunde hålla tårarna borta när jag kramade mamma. Det var helt sjukt jobbigt! Suger att de måste hälsa på nu när hemlängtan ha gått över! Intalat mig själv att bara le massor, det gick åt pipsvängen..

Imorgon bär det av på sevärdighetsvandring i Madrid såsom Pradomuseet, Atocha, Slottet, Retiroparken, Björnen och hallonrädet, katedralen och ja ni fattar, hela varvet! Plus lite välförtjänt sovmorgon, underbart.

Nu ska jag sova i min varma säng, sjukt trött.
                                                                                                                                      Simma lugnt :*

Aaaaaaaaaaj



Uppdatering om min stortå och det är ingen vacker syn, detta var vad jag såg när jag tog av bandaget för en dusch! man kan ju inte hjälpa att småskratta lite..

Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Haft friidrottsdag och fyfan började väll helt okej tills jag gick och stukade tårna på högerfoten, KLANT!
Deltog dock i allt förrutom 800.. sög..
Åkte till Alcampo med Jess för att handla nödvändiga saker och det landade inte på någon kul siffra.. sjukt! 

Nu sitter jag och camar med mamma som visar upp mina kläder, har lite beslutsångest om vad hon ska ta med sig ner.. måste ju får hem det sen?! Kan ju räkna med redig övervikt.

Ska fixa powerpoint sen är jag klar med allt plugg! Imorgon kommer mamma och KG, woohoo!

                                                                                                                                    Simma lugnt :*

You're the only thing thats worth holding on to

Knackade precis på typ sådana från gehovas vittne, fattade ju ingenting men de babblade på och jag stod där och kollade klockan, nästa gång kollar jag i tjuvtittshålet!

Skolan har gått snabbt men det har varit så äckligt kallt så lidigt mig igenom dagen och imorn ska det regna, såklar ska vi ha friidrottsdag bara för det.. blir så less

Ska ta mig en fast cirton yoghurt och läsa om Atocha. Längtar lite efter Mamma och KG, ska bli kul att se dom igen! Kommit på att man kommer känna sig så mogen när man möter om på flygplatsen och visar dem sin stad!


Innan skolan i mycket, kallt som i en isbjörns rövhål här nere
                                                                                                                            Simma lugnt :*                

We don't need no edjucation, we don't need no birthcontrol

Bilder från gårkvällen ska ni få se, dock är deta bara mina bilder, tillkommer fler när jag fått de andras.
Vi drog in till Tribunal och körde Cuba. Vilseledde ett killgäng, hackade drinkar, sjöng "we dont need no edjucation, we dont need no birthcontrol" eftersom linn fått för sig att orginalet gick så haha.. sen även kelten på metron hem! Goa skratt!







Idag måste jag plugga.. sen träffa Jess på Diaz för att gå igenom engelskatal.
Bara att sätta igång
(men först, idol)

What goes around comes back around

Åkte in till Madrid med favoritkusinen Emma tidigt imorse, möte halv 10 vid metron.
Vi har samanlagt shoppat och virrat runt i nja..7 timmar?
Kameran var tydligen på i väskan så batteriet slocknade, därför inga foton..
Blev dock shopping för min del!
Svarta byxor,
Skinnjacka,
Beige övertröja.

Ikväll ska vi in till Madrid och ta oss en drink. Jag, emma, lina och linn är på än så länge. Förhoppningsvis följer Maria, Matilda och Nea in med!

Nu ska jag äta, sen seriöst nörda vid datorn och vänta på att Emma kommer hit för att vi ska fixa oss för kvällen.

Jag är glad!

mina shoppingfynd;

                                                                                                                                     Simma lugnt :*

Mamas boys

Precis kollat mammas pojkar på tv4.se med jessica, fyfan vad kul!  Dock förstår jag inte riktigt din grej där Sebastian om att  jags kulle tycka att Tim var snygg? hahah säger bara en sak, raka skallen snälla!

Ingen gerografi efter som Dejan är sjuk, tackar vi för! så har megahåla nu sen kör och svenska, toppen! Imorgon måste jag verkligen in till madrid och hitta en klänning till kvällen! (och helst skor med)

Nu ska jag sätta mig och skriva ett mail till mormor och morfar som jag fick ett vykort från igår, blev sjukt glad!
Och mamma, csnlappen är hos rekorn as we (i) speak (write)!

LIVET ÄR UNDERBART

liten parantes till Rebecka som jag saknar så otroligt mycket.. Läste precis din blogg, hoppas du snart mår bättre, snälla tänk possitivt; snart är du hemma igen och då ska vi hitta på dårsaker! ÄLSKAR DIG MASSVIS, du är så fin


That thats no longer who I am, Im a one woman man

Livet är lättare som morgonpigg, tog tidiga bussen till skolan trotts sovmorgon för att få lite internet. Nu är det sex dagar kvar till jag får svenskt godis, har seriös nedräkning!

Skolan idag kommer vara seg och efteråt blir det Starbuks med en hel bibba spanskaplugg.. Men lite mysigt iaf (:


Fortsätter trenden med sexiga bilder

Tänkte uppdatera er angående Madrids väder, 10 grader på morgonen (halsduk och termobyxer på) sen 30 grader på eftermiddagen (bikini), vad sjutton ska man ha på sig då?? Riktigt ilandsproblem (mitt liv tycks vara fullt av sådana) erkänner

Längtar lite till normala vanor i halmstad (!) konstigt nog

                                                                                                                                     Simma lugnt :*

Our lifes are better left to chance

Jag har internet wiho! Pratat lite med gubben i Harplinge och nu blogginlägg sen msn, gillar vi starkt.
Hade spanienkunskapsprov idag, floppade bara på att jag inte visste ett vi skulle kunna haven, dock vet man ju att det är atlanten och medelhavet runt om Spanien men inte vad de heter på spanska (?)
Aja det var 2 fel allt som allt, skrev om på svenska iaf..

Håller på att gå in mina boots as we speak, målet är att använda dem imorn om det vill sej väl! Ska säta mig och lyssna youtube plus plugga lite spanskaböjningar, för när jag tar en titt i kalendern är allt plugg KLART ;) den ni! Har lega i som tusan för att få leva lite denna veckan.

Mamma snälla ta med dig filmen "Troja", vi har haft Brad Pitt nostalgi hela dagen!

Creepy leende jag vet men idag är jag på toppenhumör, går inte att göra så mycket åt.
                                                                                                                                      Simma lugnt :*


Don't let me get me

Yeah, kanske har två sekunder internet nu! Det har gått tillbaka till att vara som det var första veckan, KASST! Ska snacka med Per-Arne imorn om det finns nån sladd man kan köpa för så här kan det inte hålla på..

Igår var det nationaldag så jag och Lina var vid Atocha, Jardin Botanico och Retiroparken för att fota till vårt spanienkunskapsarbete, flitigt. Avnjöt den godaste glassen någonsin i Retiroparken vid dammen, Cheescakeglass med vit choklad!

Idag har det varit vanlig hederlig skola som innehåller vanliga vanor; Springa ill bussen på morgonen, få ont i huvudet av babbeltanterna, Spanienkunskap, Spanska, sjukt god lunch, Idrott som inehöll 3 km löpning och höjdhopp med underbar musik. Till sist Historia sen ut till bussen som kom exakt när vi kom för första gången någonsin!!

Åkte till Alcampo med Jess, Pilla och Sandra för att inhandla livsnödvändiga saker; filmen "ondskan" på svenska och spanska 3 euro(!) och nylonstrumpor. Hem för att direkt gå ut och springa, duscha och nu spanienkunskap.. Prov imorgon, ingen motivatin alls till det.. Bara till att sätta igång.

Ps pappa, vill du ha ett utvecklingssamtal måndagen när ni är här? eller ändast kolla på skolan? PUSS


When it was good, we were sitting on top of the world

Nostalgitripp;


1. Valborg
2. Jessica och Sofia ska bada i Vilshärad (-2 grader i vattnet)
3. Mamma och Alex på Kg:s 50årskalas. Bara jag som ser likheten mellan mamma och Maria M, i svenska hollywoodfruar "utan mitt läppstift känner jag mig rädd, exposed, blottad.."
4. Jag innan klassfesten, samt turister
5. Gbg med sandra, jag försöker ta mig upp i båten, vilket var en konst!

Söndag

Ändrade planer, idag ska jag få hela veckans plugg avklarat! vilket jävla initsiativ, stolt!

Dagordningen; Engelskatal, Spanienkunskap, Samhällsinlämning, Geografiläsning, Svenskaläsning, Engelskaläsning, Historialäsning och Spanskainlämning

Vad ska man annars ha söndagar till?

Like an angel you are creating a lightnes in my chest

Gooooooodmooorgon, gooooooodmoooorgon!
Vaknade nyss av att de borrar i trappuppgången, underbart, och jag är ensam hemma vilket betyder; frukost vid datorn! Skönt att slippa vara social ibland.

Igårkväll var sjukt trevligt, bestod av "hawaii tropic" (solkrämen) drinkar, emmasstora lögn, roliga lekar, äcklig ronaldokopia, genomkorkad personal och massa skratt. Kvällen spenderades i alcobendas eftersom vi kom hem så sent och inte orkade ta oss in till madrid.

Jag och Josse på Diaz                    Jag, Maria och Nea, plaza norte     Maria och Jag i pytterulltrappor

Klockan tre ska jag vara hemma hos Pilla och baka scones, kladdkaka, cheesecake, negerbollar MASSA SVENSKT! (och mindre svenskt)
                                                                                                                                     Simma lugnt :*

 


You bring out the best in me, like no one else can do

Varit ivåg i 6½ timme vilket betyder att jag är trött. Vart på IKEA och haft nostalgi, käkat köttbullar och potatis med Maria, Emma, Josefin, Nea och Matilda. Så gott! Fick även salta fiskar och ahlgrens bilar inhandlat. Efter det var det Plaza Norte på planeringen, gick bara undervåningen och jag köpte mina incheckade boots, lycka.

När jag kom hem röt och illaluktande så är Tonis halva släkt här med partners, UNDERBART! men de är hur snälla som helst, stod med min zarapåse i handen och de slänger sig över den och mig, helt sjukt! Visade sig att en av tjejerna jobbar på zara så hon skulle börja prata mode, försökte förstå men när hon ska blanda in konstiga klädesplagg (tror hon försökte förklara poncho) då tappade hon mig..

Senare väntas tapas, massa goda ostar, korvar, drycker och oliver. Efter det ska jag möta upp folk vid Äpplet då vi ska bege oss till ett sjukt mysigt cafe och fika, snacka och givetvis kolla fotbollen! Spanien spelar tydligen samtidigt som sverige dock.. Får väll kolla på dom..


                                                                                                                                    Simma lugnt :*

If I say you're the one, would you believe me?

Kom nyss hem... Fyfan vad jag är trött! Köpt mobil till Erica och låst upp den i en affär i Alcobendas plus vart och kollat hotell till mamma och kg. Bestämt mig för att absolut inte ta ett steg utanför min dörr ikväll, tjockisfredag! Ska bli helt underbart, och jag har lägenheten för mig själv, Toni är på teater med en väninna, ännu bättre.

Laddat up med;


spanska tidningar, nu jävlar ska jag blanda nytta med nöje!
I spanien får man en spansk Vogue plus hårtidning och assesoartidning för 35 kronor... :O ändast tidningen kostar 99 kronor i Halmstad!! Något gick fel?? och när jag säger fel då menar jag FEL! (internskämt)

                                                                                                                                     Simma lugnt :*


Im falling in love with your favourite song

Jag sitter och äter frukt, clementiner, päron, äpple, plommon, vindruvor, upplagda på ett fat, asmys! Ska skriva lite på samhällen, sen läsa romeo&juliet.. Idag har varit som vilken annan skoldag som helst, lång och seg. Geografin var dock en positiv upplevelse, han visade att han är het ok!

Sitter och värmer upp stämbanden för kören imorgon, ska man göra det ska man göra det ordentligt! (ironi) Men det ska bli riktigt kul, har fetinglång håla så kan lika gärna sjunga halva med lite tjejer frn klassen, sen luciatåg på ikea i vinter, spännande!

Det var nyss grannräff utanför vår dörr.. Alla grannar kom hem samtidigt samt Toni och Antonio så hon skulle presentera mig för alla och skryta över att jag fått min snygga gener från henne, rätt kul! Fick försöka förklara för dom att jag pratar spanska, svenska och engelska, vilket de förhörde mig på då de inte trode mig riktigt. Tydligen bor det en britt på översta våningen, askul att snacka engelska med någon som kan!! Han skulle komma ner på mat senare så vi kunde snacka lite, för jag har engelskatal som ska skrivas vilket Toni tyckte var perfekt att han hjälpte mig med, för söt..



Toni komenterade att jag börjar bli spanjorska, halsduk och jeans när det är 23 grader ute. kanske stämmer :s
                                                                                                                                     Simma lugnt :*

All of the long lost dreams led me to where you are

Precis komit hem från skolan efter litet besök på "montaditos"(stavning). Har en hel del plugg framför mig; läsa romeo och julia, samhällsartiklar, geografiartiklar, geografikapitel plus frågor och begrepp, spanskahäfte klart, fakta om Atotcha samt engelskatal. Bara till att sätta igång men tänkte få det översökat rätt snabbt!

Har för närvarande världens sämsta internet funkar absolut inte  mitt rum, sitter på sjukt hårt golv i tvrummet precis framför routern..

Litet bildbevis till mamma att jag faktiskt använt den vita klänningen idag!

                                                                                                                                    Simma lugnt :*


What about the rumors, are they only rumors?

Aktiv dag, på morgonen hade vi klassfoto (som vaktmästaren tog) haha lite skumt men gulligt. På idrotten var det fotbollsmatch Gymnasiet vs. Högstadiet, som gymnasiet självklart kammade hem sergern i! Sen orkade jag inte byta om så gick till sista lektionen i fotbollskläder vilket var ett smart drag då jag skulle ut och springa direkt när jag kom hem, känner mej väldigt hurtig.

Sitter nu och läser om IMF, Världsbanken, Lissabonfördraget och globaliseringen. Måste säga att jag tycker det är intressant! Mitt pris när jag är färdig med allt läsande och analyserande är senaste och även sista avsnittet av "svenska hollywoodfruar" till det blir det svenska gifflar som sandra köpt till mig på ikea, kan ju inte bli mycket bättre!
 
Sitter och lyssnar på Jon Sindenius - Bloody Road, helt underbart låt. Nej tillbaka till anteckningar och mina papper. 


                                                                                                                                       Simma lugnt :*


I've got soul but im not a soldier



Precis käkat de godaste sconsen någonsin, och uttråkad som jag är fulat mig vid camen.
Nu väntar en varm dusch, lovely!



Det finns inget finare än kärleken lalaa

Kunde inte sova inatt, det var sjukt jobbigt, gick och la mig för att sova vid elva men nejnej, tog fram engelskaboken för att då blir man alltid trött, läste ungefär 100 sidor och var helt klarvaken när jag gav upp bokiden.. Gick och drack vatten, finkade inte. Gick och åt en yoghurt, funkade inte. Slog mig i huvudet, funkade inte. Somnade till slut klockan 2.30, underbart! Klarvaken hela dagen, först nu börjar man känna trötthet, bra då kan jag sova ordentligt inatt! Imorn är det skolfotografering och fotbollsmatch; gymnasiet mot högstadiet, mitt ända mål är att inte göra illa mig elelr bryta nått ben.. Kan bli intressant! Ska lägga mig och läsa för det är intressant (y) och lyssna på massa gammla "pappalåtar", såsom "en del av mitt hjärta", "blommor i sitt hår" fått lite lägenheten i stan känsla!

Dagens outfit och stilig pose;



Kort Jeansjacka, blanco
Svart sjal, från början mammas
Svart linne, Cubus
Benvit tunika, Berska
Klocka, ur och penn
Utanför bilden; fårskor, väska samt halsduk

                                                                                                                                 Simma lugnt :*


Well i thank god that you came along

You looked right through me
When there was no one else
I sat beside you and became myself
Today

But you are the one
I've been wating for today
And here comes the sun
That's been baiting on today

take a chanse, take a chanse, take a take a chanse chanse

Igår kväll var supertrevligt, upplevde horgatan och bögkvarteren, strakt jobbat!
Hamnade tillslut på en cubansk resturang med Jess, Josef, Pilla och Emma samt goda drinkar
Massa flams och trams, gick vidare till 'sueca' baren = "svenskor", bra musik men creepy spanjorer.. (något man aldrig tycks komma undan)
Sen tog jag, josef och emma metron hem till alcobendas, där vi sjöng så högt vi kunde alla svenska låtar vi kunde komma på, abba, tommy nilsson, markoolio, "bajern, bärs och rakade brudar" tillägnat fadern min haha!
Underbart att inen förstår vad man säger här, kan stå och snacka skit om någon precis bredvid än på metron, älskar det!

Skänker en tanke till Emmas blödande hälar.. fyfan!

                                                                                                                                 Simma lugnt :*


Waiting on the world to change

Vaknade i morse och kollade klockan 10.00 exakt, ut och sprang en runda, nyduschad och nyäten, stolt! Ska sätta mig och kolla gårdagens idol innan jag tar tag i mitt liv på riktigt. Prioteringen är underbar;
1. Idol
2. Plugg
3. Ringa Emma Petzen
4. Livet

Igår kväll var väll okej, slutade med vofflor på Devercia (stavning) mumma! Sen sisa metron hem till snarkande Toni. Kvällen är inte planerad än, men kul ska det bli

                                                                                                                                        Simma lugnt :*


It seems I found the road to nowhere and Im trying to escape

Vart och fått lite "shopping" gjort på Plaza Northe, blev till slut en sjukt mysig halsduk iaf, gör mig redo för att vintern ska komma (vilket den gärna får göra)..

När jag kom hem blev det Skype med pappa i 45 minuter, kärt återseende, känns konstigt och overkligt att han är i lilla Harplinge och jag i stora Madrid?

Ikväll ska vi till La Moraleja, har skallebank och är trött så hemgång i tid för min del! Ska sätta igång att göra mig iordning, orkar inte riktigt, varför göra sig iordning när man redan är så sjukt snygg liksom? haha 

 
                                                                                                                                  Simma lugnt :*

I don't wanna be anything other than me..


                                                                                                                                             - S

RSS 2.0