Im falling in love with your favourite song

Jag sitter och äter frukt, clementiner, päron, äpple, plommon, vindruvor, upplagda på ett fat, asmys! Ska skriva lite på samhällen, sen läsa romeo&juliet.. Idag har varit som vilken annan skoldag som helst, lång och seg. Geografin var dock en positiv upplevelse, han visade att han är het ok!

Sitter och värmer upp stämbanden för kören imorgon, ska man göra det ska man göra det ordentligt! (ironi) Men det ska bli riktigt kul, har fetinglång håla så kan lika gärna sjunga halva med lite tjejer frn klassen, sen luciatåg på ikea i vinter, spännande!

Det var nyss grannräff utanför vår dörr.. Alla grannar kom hem samtidigt samt Toni och Antonio så hon skulle presentera mig för alla och skryta över att jag fått min snygga gener från henne, rätt kul! Fick försöka förklara för dom att jag pratar spanska, svenska och engelska, vilket de förhörde mig på då de inte trode mig riktigt. Tydligen bor det en britt på översta våningen, askul att snacka engelska med någon som kan!! Han skulle komma ner på mat senare så vi kunde snacka lite, för jag har engelskatal som ska skrivas vilket Toni tyckte var perfekt att han hjälpte mig med, för söt..



Toni komenterade att jag börjar bli spanjorska, halsduk och jeans när det är 23 grader ute. kanske stämmer :s
                                                                                                                                     Simma lugnt :*

Kommentarer
Postat av: Mamma

Men du har Linda-minen kvar... ;)



Ja och när vi kommer ner så kommer vi ta av oss alla kläder och tycka att det e JÄTTEVARMT.... =)

Varit på handledarutbildninge...... Två äldre män(gubbar) som höll i den...men de va rätt roliga... Men de pratade till mammorna, papporna och ungdomarna..... Och den lilla lappen ska alla ungdomar fylla i...... Alltså alla elever...inkl JAG!!! Och då skulle man uppskatta hur handledaren gjorde i vissa trafiksituationer.... Svara ärligt nu hur mamma eller pappa gör.....

MEN nu är det gjort!!!!



BAMSEKRAMAR

2009-10-08 @ 20:57:05
Postat av: Anonym

2009-10-09 @ 07:14:15
Postat av: The One

like it!

2009-10-09 @ 11:06:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0