You're still the one i run to, the one i belong to

Sitter med plugg upp över öronen.. Spanienkunskap och Samhällsfrågorna. Pluggat in hälften av städerna nu och läst igenom all nyutdragen fakta om EU och so on, dags att börja skriva. Wish me luck!

Har lite feber och skit så ska nog ta en 40 minuters sömnpaus innan jag sätter igång, välbehövt.

Ps, Mamma snälla kan ni ta med er gitarren ner, håller bokstavligen talat på att go nuts, isåfall om pappa kan ta med sig den hem. pleeaase

                                                                                                                                Simma lugnt :*


Kommentarer
Postat av: Mamma

Självklart ska gitarren ut och resa om det går att lösa!!!!!! MEN.....Hm.....kan man ta den som handbagage.....??? Kan ju knappast slänga upp den på väskbandet...... Ska undesöka saken, lovar!!!! Risken e att den måste ligga i ett hårt fodral.... Och vad kostar det??? Ska genast undersöka detta.... Ta det lugnt med skolarbetet, jag vet hur du stressar upp dig men snälla försök att inte göra det!!! ÄLSKAR DIG(skrev DIF först...en jäkla tur att jag upptäckte det och ändrade.... =) ) MASSOR!!!! PUSS

2009-09-28 @ 18:26:31
Postat av: Mamma

TYVÄRR!!!

Har precis pratat med SAS och gitarren måste checkas in..... Och det betyder att den först och främst måste ligga i ett hårt fodral och sen inte kan garanteras att den kommer fram i samma skick som den skickades....... JÄTTETRIST!!! Men du kan inte höra dig för.....finns det ingen som har en gitarr stående????? Prata med Toni och hör dig för i skolan!!!!!

Jätteledsen...

Ta hand om dig och febern!!!!! Försök att sova så mycket du hinner så att du tråkar ut skiten!!!

BAMSEKRAMAR

2009-09-28 @ 18:52:12
Postat av: ericita

jag har en gitarr här fast vetefan hur strängarna mår alltså. omd u inte kan låna den får du komma hit o spela lite! skolan erbjuder ju annars.. ;)

har vart hemma i två timmar nu o har inte startat med nåt plugg, känner mig ganska kass.. >.<

2009-09-28 @ 19:14:27
URL: http://ciita.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0